Bel ons:

011-745950 / 0031 6 18949129

 
Byjoys

Bruidskapsels

Kapsalon

Bruidskapsels

In de kapsalon kunt u terecht voor uw Bruidskapsel en Bruidsmake-up
Er worden regelmatig cursussen gevolgd om zo volledig op de hoogte te blijven van nieuwe trends en technieken. Ik sta voor een goede prijs/ kwaliteit verhouding. En dat u zich op het gemak voelt bij mij. Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt en u kunt er tot in de avonden terecht

Het was een totaal ervaring

Ik ben een jaar geleden getrouwd en denk nog vaak terug aan de voorbereidingen. Ik heb mijn jurk bij By joy's gekocht en geen seconde spijt van gehad. Het was een totaal ervaring. Er wordt tijd gemaakt voor iedereen. Om het bruidsgevoel te krijgen, kan ik alleen maar zeggen. Ga zeker eens langs bij By joy's!!

Hanne

Een kei in haar vak

By Joy’s, vanaf de eerste stap die je binnen zet draait alles om jou de bruid ! Ze heeft alle tijd niks is te veel ze denkt voortdurend met je mee ❤️ Mijn pas moment en de dag zelfs was PERFECT door Joyce ze is een gastvrouw met een gouden randje ! Alles is mogelijk van A tot Z bruidskleding je haren tot make-up een kei in haar vak !! Ik heb gestraald heel onze dag dankzij By Joy’s !!

Iris

Een top service!

Een fantastische bruidsmodezaak. Ik zal ze iedereen aanraden. Ze heeft jurken in goede kwaliteit en in verschillende prijsklassen. Dus voor ieder wat wils. Ook een top service!!!! Mijn haren en make-up had ze ook fantastisch gedaan. Nogmaals een echte aanrader!!!

Tamara

Geweldige service

Vol lof helpt Joyce je met het uitkiezen van de juiste jurk. Heb je de juiste gevonden moet je toch nog even een ander model passen zodat je het echt zeker weet! Geweldige service

Carola

Wilt u een afspraak plannen? Neem dan contact op via 011-745950  /  0031 6 18949129

Kapsels

Ons werk