Bel ons:

011-745950 / 0031 6 18949129

 
Byjoys

Bruidsmode

Bruidsmode

Van Bruidsjurken tot accessoires

Proficiat !! Je gaat trouwen.

En op die ene bijzondere dag wil je er op je mooiste uitzien en dat gevoel de hele dag beleven, ik wil heel graag je daarbij helpen om de perfecte bruid te worden. Eerst is het belangrijk om samen te gaan zitten en te bespreken wat je mooi vindt en hoe je er op jouw trouwdag uit wilt zien. By Joy’s is in de mogelijkheid om jou haar en make-up te verzorgen en misschien wel jou droomjurk een mooie combinatie. Ook kom ik op de trouwdag op locatie om jou te voorzien van je haar en make-up.  Mocht je je jurk vinden bij By Joy’s dan ontvang je € 50 korting op het bruidsarrangement.

Wilt u een afspraak plannen? Neem dan contact op via 011-745950  /  0031 6 18949129

Bruidsjurken

Create your own dress!!

Heb je vaak dat je een trouwjurk ziet en dat je juist de rok mooi vind of alleen de top dan is nu je kans !

Compleet custom made op jou wensen en deze trouwjurk heeft helemaal niemand dus is zeer exclusief. Je kan d.m.v losse tops en rokken je droomjurk creëren, wil je liever met of zonder bandjes dat is allemaal mogelijk ook de kleur daar kan je uit verschillende kleuren een keus maken. Welk kant je graag zou willen want dat is er ook in verschillende soorten met of zonder glitters kort of lang alles is mogelijk!

Ook je jurk in een geheel laten maken is een mogelijkheid maar misschien wil je juist overdag een lange jurk en s´avonds een korte dan kan je dezelfde top aanhouden maar de rok omwisselen, dan heb je echt een eyecatcher!

Het was een totaal ervaring

Ik ben een jaar geleden getrouwd en denk nog vaak terug aan de voorbereidingen. Ik heb mijn jurk bij By joy's gekocht en geen seconde spijt van gehad. Het was een totaal ervaring. Er wordt tijd gemaakt voor iedereen. Om het bruidsgevoel te krijgen, kan ik alleen maar zeggen. Ga zeker eens langs bij By joy's!!

Hanne

Een kei in haar vak

By Joy’s, vanaf de eerste stap die je binnen zet draait alles om jou de bruid ! Ze heeft alle tijd niks is te veel ze denkt voortdurend met je mee ❤️ Mijn pas moment en de dag zelfs was PERFECT door Joyce ze is een gastvrouw met een gouden randje ! Alles is mogelijk van A tot Z bruidskleding je haren tot make-up een kei in haar vak !! Ik heb gestraald heel onze dag dankzij By Joy’s !!

Iris

Een top service!

Een fantastische bruidsmodezaak. Ik zal ze iedereen aanraden. Ze heeft jurken in goede kwaliteit en in verschillende prijsklassen. Dus voor ieder wat wils. Ook een top service!!!! Mijn haren en make-up had ze ook fantastisch gedaan. Nogmaals een echte aanrader!!!

Tamara

Geweldige service

Vol lof helpt Joyce je met het uitkiezen van de juiste jurk. Heb je de juiste gevonden moet je toch nog even een ander model passen zodat je het echt zeker weet! Geweldige service

Carola

Diensten & Producten

Wij hebben o.a.

Bruidsjurken

Kleding bruidskinderen

Accessoires

Bruidsmode

Bruidsarrangement all-in

Bruidsarrangement  v.a. € 229,00
– Adviesgesprek
– Proefmake-up
– Proefkapsel
– Kapsel dag zelf
– Make-up dag zelf
Service aan huis inbegrepen binnen straal van 20km

Extra’s:
-fohnen dag voor je huwelijk voor t opsteken: €22,-
-touch-up ’s avonds: € 25 voor de bruid (+ €15 per extra persoon) enkel binnen straal van 20km

Brushing + opsteken € 45
Styling + opsteken € 35
Opsteken of invlechten € 26
Extra krullen met stijltang € 10
​Speciale feestkapsels €35

Dag make-up € 15
Feest make-up € 23
Bruids make-up € 35,-

Kom gerust eens langs geheel vrijblijvend en vraag naar de mogelijkheden.

De merken die te vinden zijn in de bruidswinkel zijn voornamelijk:
– Enzoani Blue
– Enzoani Beautiful
– Lilly
– Bridal Star
– Poirier

Bruidsjurken

Verschillende modellen

Bruidsmode

onze merken o.a.